Een kleurrijk team brengt je verder

Insights Discovery Teamwiel

Je kent het wel, met de ene collega heb je aan een paar woorden genoeg; je spreekt dezelfde taal en jullie kunnen lezen en schrijven met elkaar. Met sommige andere collega’s lijkt samenwerken meer op struggle... misverstanden en gedoe. Elk team bestaat uit verschillende mensen die anders denken, werken en praten. Het kunnen waarderen van de verschillen tussen collega's kan soms een hele uitdaging zijn. Ben je op zoek naar je handvatten om samenwerking in teams te goed te laten verlopen en te bevorderen?

Voor mensen die zichzelf en hun collega's beter willen begrijpen en willen snappen hoe jullie elkaar juist kunnen aanvullen zodat jullie effectiever en prettig met elkaar samen kunnen werken is teamontwikkeling met Insights Discovery Team een bewezen succesformule.

Insights Discovery Teamwiel | de werkwijze

Alle teamleden maken afzonderlijk online een Insights Discovery profiel aan in ongeveer 20-25 minuten. De individuele profielen worden in een zgn. teamwiel geplaatst en geeft in een oogopslag inzicht in de overeenkomsten en verschillen tussen de teamleden. Tijdens individuele gesprekken worden de profielen teruggekoppeld en tijdens een teamdag verkennen we samen waar jullie kansen, mogelijkheden en obstakels liggen om prettig en effectief samen te werken.

“Het Insights Discovery Teamwiel gaf echt veel inzicht, zowel in mezelf en ook in mijn collega's. Ik begrijp nu veel beter waarom sommigen reageren zoals ze dat meestal doen en wat onze samenwerking in de weg zat. We hebben ook zo gelachen die dag, om onszelf en met elkaar! We werken na die teamdag veel makkelijk met elkaar samen.”

Het effect?

Insights Discovery Team toont in een oogopslag wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen de teamleden en dat geeft veel inzicht in de teamdynamiek. Teamleden krijgen inzicht in elkaar en elkaars manier van denken en handelen waardoor er meer onderling begrip en waardering ontstaat.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken om te verkennen wat wij eventueel voor jullie kunnen betekenen? Bel me, stuur een appje op +31 (0)6 24761086 of mail me (caroline@freeyourpotential.nl). Je hoort binnen 24 uur van me, ik ben benieuwd naar jouw vraag.