Elke verandering begint met
een andere manier van kijken

Het is mijn missie mensen gelukkiger te maken in hun werk

Ik geloof in mensen; in onze talenten, kwaliteiten & vaardigheden en ook in onze verdedigingsmechanismen en strategieën. Wat ik met veel plezier en passie doe is mensen inspireren het beste uit zichzelf te halen en gelukkig te zijn in werk en leven.

Ik maak makkelijk contact met mensen en als ik me committeer aan een coaching traject - zet ik me 100% in om de (team)coaching tot een succesvol einde te brengen. Het is niet altijd leuk... vaak moet er eerst puin geruimd worden voordat we de balans kunnen herstellen.

Ik druk mij onomwonden uit en nodig mensen uit te zeggen wat ze werkelijk willen zeggen. Ik 'vertaal' de onderstroom en leg de verantwoordelijkheid daar waar die hoort. Ik kan provocatief zijn en ben daarnaast begripvol. Ik ben nieuwsgierig, gevoelig, creatief in mijn denken en heb een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ik houd van leren, diepgang en humor, van golfen, wandelen en koken, van theater, film en lezen, van stedentrips, in een hangmat liggen en zwemmen.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken om te verkennen wat wij eventueel voor jullie kunnen betekenen? Bel me, stuur een appje op +31 (0)6 24761086 of mail me (caroline@freeyourpotential.nl). Je hoort binnen 24 uur van me, ik ben benieuwd naar jouw vraag.