Een team is meer dan de som der delen

Een team is meer dan de som der delen

ACT® Teamontwikkeling erkent dat elk team bestaat uit verschillende mensen, typen en karakters. De juiste combinatie van kwaliteiten en vaardigheden is voor menigeen een flinke uitdaging. Zoek je handvatten om samenwerking in teams te stimuleren? Ben je nieuwsgierig hoe samenwerking, slagkracht en succes binnen handbereik komen?

Voor teams die meer uit zichzelf en elkaar willen halen, effectief en prettig met elkaar willen samen werken en zo willen bijdragen aan het succes van de organisatie, is ACT® Team een uitstekende en makkelijk inzetbare tool.

 

Gelukkige mensen zijn de sleutel naar succesvolle organisaties

ACT® Team | de werkwijze

In een test van ongeveer twaalf minuten die alle medewerkers afzonderlijk maken, meet ACT® Team het effect van natuurlijk en aangeleerde competenties binnen een team. ACT® Team maakt gebruik van een meting die tekst en beeld combineert. Deze combinatie is uniek en uiterst effectief doordat op beelden impulsief gereageerd wordt en daardoor antwoorden oplevert vanuit het onderbewuste. En dat geeft belangrijke sturingsinformatie.

Het effect?

ACT® Team toont onderscheid tussen natuurlijk en aangeleerde competenties aan, dat maakt de methodiek uniek. Juist door natuurlijke competenties in teams te verankeren ontstaat een goede samenwerkingen de juiste slagkracht. Succesvolle teams zijn het resultaat.

Teamleden ontvangen meer inzicht in elkaar en elkaars manier van denken en handelen, ook op onbewust niveau. 90% van de conflicten in teams komen voort uit onbewuste aansturing. Ook conflicten worden daarmee helder en dus oplosbaar.

Klik op afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken over de toegevoegde waarde van ACT® voor jouw team.

Teamrapportage

Na een ACT® Team meting volgt een overzichtelijke teamrapportage welke een goed beeld geeft van het gemeten team, ieders innerlijke drijfveren plus aangeleerde en natuurlijk competenties. Deze biedt het uitgangspunt voor een team coaching en/of individuele coaching van de teamleden. Hierin kan het team aan de slag met de ontwikkel- of verander punten.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken om te verkennen wat wij eventueel voor jullie kunnen betekenen? Bel me, stuur een appje op +31 (0)6 24761086 of mail me (caroline@freeyourpotential.nl). Je hoort binnen 24 uur van me, ik ben benieuwd naar jouw vraag.